PODUL RUTIER DE LA FETEŞTI: La capetele minivacanţei de 1 Mai, nu se vor plăti, între anumite ore, taxe de trecere

PODUL RUTIER DE LA FETEŞTI: La capetele minivacanţei de 1 Mai, nu se vor plăti, între anumite ore, taxe de trecere(1612)


Cei care vor veni cu automobilul, în staţiunile turistice de pe litoralul românesc al Mării Negre, pentru minivacanţa de 1 Mai, ca şi toţi ceilalţi şoferi care vor circula pe “Autostrada Soarelui” (Bucureşti – Constanţa) nu vor plăti, între anumite ore, taxa de trecere a podului rutier peste braţul Dunării, de la Fetești, în zilele de 30 aprilie, 1 mai și 4 mai.

Astfel, pe 30 aprilie, taxa de pod va fi suspendată între orele 12.00 și 24.00, pe 1 Mai: de la miezul nopții (00.00) și până la ora 16.00, iar pe 4 mai: între orele 07.00 și 24.00.

Măsura este valabilă, bineînţeles, pentru ambele sensuri de mers, de la București la Constanța și retur.

Ordinul ministrului Transporturilor, Dan Şova, a fost publicat, deja, în Monitorul Oficial al României.

Reamintim că Guvernul României a stabilit ca zilele de 1 mai și 2 mai să fie libere.
Prin urmare, românii vor avea o minivacanață, începând cu după-amiaza de miercuri – 30 aprilie până pe 4 mai, inclusiv!

Şi în vara trecută, pe timpul sezonului estival, din iulie şi august, autorităţile au decis ca șoferii să nu plătească taxa pentru trecerea podului rutier de la Fetești.
Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului auto, în weekend.

FOTO: evz.ro
 

Taguri: Pod, Rutier, Fetesti, Dunare, TaxaPod, TaxaTrecere, AutostradaSoarelui, 1Mai, Minivacanta, MonitorulOficial, DanSova, Fetesti, litoral, LitoralulRomanesc, Bucuresti-Constanta, soferi, MinistrulTransporturilor, 30aprilie, 2Mai, 4Mai, taxeauto,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri