Radu Mazăre, la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de luare de mită: Sunt un luptător(1092)


Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a venit, astăzi, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă".

Radu Mazăre a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că este un luptător, precizând că nu vrea să dea alte detalii înainte de întâlnirea cu procurorii.
Primarul Constanţei a mai spus că o felicită "din tot sufletul" pe Gabriela Firea, pentru că a dat dovadă de curaj şi este un exemplu "pentru mulţi mormoloci din politica românească".


Întrebat în legătură cu sesizarea CSM de către procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în cazul unor declaraţii ale sale care ar aduce atingere dreptului la imagine al magistraţilor, Mazăre a spus că DNA, Serviciile sunt "instrumente ale lui Băsescu", care ar vrea ca nimeni să nu mai scoată niciun cuvânt în ţara românească. "Şi Ceauşescu voia la fel", a mai spus Mazăre.

Întrebat în legătură cu ziua de vineri, când la instanţa supremă se va lua în discuţie contestaţia procurorilor DNA privind cercetarea lui în libertate, Mazăre a spus: "Cu toţii ne gândim la ziua de vineri, că e Vinerea Mare".

Sursa: Mediafax

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri