CURTEA SUPREMĂ A FIXAT ORA LA CARE ÎNCEPE ȘEDINŢA DE JUDECATĂ A CERERII D.N.A. DE ARESTARE PREVENTIVĂ A PRIMARULUI MAZĂRE: 16.30

CURTEA SUPREMĂ A FIXAT ORA LA CARE ÎNCEPE ȘEDINŢA DE JUDECATĂ A CERERII D.N.A. DE ARESTARE PREVENTIVĂ A PRIMARULUI MAZĂRE: 16.30(2091)


ÎNVINUIŢII RADU MAZARE ŞI AVRAHAAM MORGENSTERN VOR FI PREZENTAŢI INSTANŢEI, DE LA CURTEA SUPREMĂ, LA ORA 16.30, ÎN CURSUL ZILEI DE ASTĂZI, PENTRU A AFLA DACĂ RĂMÂN ÎN AREST (PREVENTIV) PENTRU URMĂTOARELE 29 DE ZILE!

Abia în urmă cu câteva minute, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) A AJUNS… DOSARUL INSTRUMENTAT DE CĂTRE DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE (D.N.A.), în cazul de corupţie privind “campusul social” “Henri Coandă”, din municipiul Constanţa, în care primarul Radu Ştefan Mazăre este acuzat că ar fi primit 175.000 de euro, drept MITĂ, de la cetăţeanul israelian Avrahaam Morgenstern (patronul firmei de construcţii “Safir Structures”, cu care “Primăria lui Mzăre” colaborează, îndeaproape!, de nu mai puţin de şapte ani…).

Cei doi nominalizaţi sunt, din noaptea trecută, în arest preventiv (la sediul Poliţiei Capitalei), pentru 24 de ore.

ESTE DE PRECIZAT CĂ ABIA DUPĂ CE DOSARUL A AJUNS LA INSTANŢA SUPREMĂ, A FOST DESEMNAT UN COMPLET ŞI URMEAZĂ A FI STUDIAT DOSARUL, DE CĂTRE JUDECĂTORI, ABIA ATUNCI FIIND FIXAT ŞI UN TERMEN, ÎN CADRUL CELOR 24 DE ORE DE AREST PREVENTIV!, ÎN CARE VOR FI PREZENTAŢI INSTANŢEI ÎNVINUIŢII, PENTRU A SE DECIDE DACĂ VA FI, SAU NU, HOTĂRÂTĂ ARESTAREA PREVENTIVĂ, PENTRU 29 DE ZILE, AŞA CUM CER PROCURORII ANTICORUPŢIE, DE LA DIVIZIA CENTRALĂ A D.N.A., DIN BUCUREŞTI!
 

Taguri: Safir, SafirStructures, Morgenstern, AvrahamMorgenstern, Mazare, RaduMazare, PrimariaConstanta, Primaria, Constanta, Percezitii, DNA, DNABucuresti, CartierulHenriCoanda, HenriCoanda, Coanda, NicusorConstantinescu, Coruptie, Abuzinserviciu, Bucuresti,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri