„PPDD, câine surd la vânâtoare”. Deputatul Tararache, independent

„PPDD, câine surd la vânâtoare”. Deputatul Tararache, independent(1454)


Deputatul Mihai Tararache a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor, că nu va mai face parte din grupul PP-DD, urmând să activeze ca independent. „Vă anunţ de la tribuna Parlamentului, decizia mea ca începând de astăzi să închei colaborarea parlamentară cu grupul PP-DD, cea politică nu a existat niciodată. Le urez succes colegilor mei. Sunt mulţi oameni valoroşi şi sunt convins că vor reuşi. Voi activa ca deputat independent în slujba constănţenilor al căror umil ales sunt”, a spus Tararache, de la tribuna Parlamentului.

Deputatul consideră că dezbaterile privind cine scapă PSD de PNL şi PC, toata această gargară politică care nu duce la nimic constructiv, trebuie să înceteze. „Atenţia întregii clase politice trebuie să se îndrepte către problemele reale ale românilor: creşterea alarmantă a preţurilor, facturile din ce în ce mai mari la utilităţi, creşterea şomajului şi scăderea nivelului de trai”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului, fost membru PP-DD.

Mihai Tararache a ajuns în Parlamentul României susţinut de platforma Uniunea Ecologistă din România în urma unui parteneriat cu PPDD. Deputatul a precizat că de-a lungul timpului a încercat să atenţioneze în interiorul formaţiunii pe marginea lipsei de viziune a formaţiunii politice fondate de Dan Diaconescu atât pe plan local cât şi la nivelul grupului parlamentar însă toate încercările sale s-au dovedit „câine surd la vânâtoare”.

„Sunt probleme de comunicare şi o mare lipsă de viziune politică care pe mine m-au determinat să-mi închei colaborarea cu PPDD”, spune Tararache, care nu ştie deocamdată dacă îşi va încheia mandatul de parlamentar independent: „deocamdată rămân independent însă în politică apar întotdeauna provocări, cărora trebuie să le facem faţă. Voi vedea pe viitor dacă va apărea acea formaţiune în care să-mi regăsesc dezideratele politice”, a conchis Tararache. Mihai Tararache este deputat al colegiului uninominal 1 din Constanţa.

Conducerea PPDD, lipsită de reacţie

Preşedintele PPDD Constanţa, Gheorghe Slabu susţine că a aflat din presă despre plecarea deputatului Tararache. Slabu nu a dorit să comenteze demisia acestuia.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri