GIGI BECALI RĂMÂNE ÎN ÎNCHISOARE: Băsescu a respins, astăzi, graţierea solicitată de mama latifundiarului din Pipera!

GIGI BECALI RĂMÂNE ÎN ÎNCHISOARE: Băsescu a respins, astăzi, graţierea solicitată de mama latifundiarului din Pipera!(1390)


Astăzi, 28 martie, preşedintele României, Traian Băsescu, a anunţat, oficial, că a decis să respingă cererea de graţiere a lui Gheorghe ("Gigi") Becali, solicitare depusă, la registratura Palatului Cotroceni, în luna februarie a.c., de către mama condamnatului, Alexandra Becali.

Decizia preşedintelui ţării, singura autoritate instituţională a statului român care are privilegiul acestui act de clemenţă, era previzibilă. De altfel, Băsescu dădu-se, deja, de înţeles, în discursul său public, că va rămâne consecvent conduitei sale din cel de-al doilea mandat de preşedinte, ăn care... n-a graţiat pe nimeni (motivaţia: Justiţia merge din ce în ce mai bine şi nu doreşte să o descurajeze sau să o încurce!...).

Gigi Becali a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare, în dosarul schiburilor de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale. Ulterior, a mai primit un supliment de puşcărie, de şase luni, ca urmare a conexării dosarului "Valiza de la Cluj" şi al celui al sechestrării celor care-i furaseră limuzina.

După ce a fost încarcerat la Jilava, de mai mult timp este găzduit de Penitenciarul de la Poarta Albă, din Judeţul Constanţa.

Taguri: GigiBecali, Becali, Gh.Becali, G.Becali, Cotroceni, AlexqandraBecali,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri