CULMEA TUPEULUI: Conducea un

CULMEA TUPEULUI: Conducea un "Mercedes" cu documente false, fără permis de conducere!(1455)


Ieri, Poliţiştii de Frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competenţă a S.P.F. Băneasa, un cetăţean român, care conducea un autoturism marca „Mercedes C 200” fără a poseda permis de conducere şi care a prezentat, la controlul specific, un certificat de înmatriculare fals.

Astfel, Poliţiştii de Frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa au oprit, pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca „Mercedes C 200”, înmatriculat în R. Bulgaria, condus de cetăţeanul român C.A., în vârstă de 24 ani.

În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului prezintă indicii de falsificare, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte că respectivul document este fals.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe bărbatul domiciliat în municipiul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uz de fals” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 323, respectiv art. 335, alin. 1 din Codul Penal,
 

Taguri: ITP, Mercedes, MercedesC200, PolitiadeFrontiera, GardadeCoasta, SPF, SPFBaneasa, Acte, false,jooble.org