Sâmbătă, la Casa de Cultură Constanţa: Concert FUEGO -

Sâmbătă, la Casa de Cultură Constanţa: Concert FUEGO - "Serenadă pentru DAN SPĂTARU"(2211)


Sâmbătă – 22 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Constanţa, FUEGO va cânta într-un spectacol – recital... omagial, al cărui titlu este mai mult decât lămuritor: „SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU”.

Din textul de prezentare a recitalului (care, de fapt, este chiar un turneu), înţelegem că intenţia lui Fuego este aceea de a readuce în atenţia publicului (sau, în cazul celor mai tineri: să le dezvăluie) muzica inegalabilului interpret de muzică uşoară dobrogean (are şi un deja prestigios Festival anual dedicat lui, în oraşul natal, Medgidia), prin interpretarea melodiilor celui supranumit, în epocă (anii ’60, ‘70 şi ’80, ai secolului trecut),… “Regele Aplauzelor”.

Fuego ne promite momente inedite, inclusiv un LP dedicate Maestrului Dan Spătaru, adică celui pe care-l numeşte… ”modelul” său!

Spectacolul este: “un joc între teatru şi interpretare”, “o reverenţă, o istorie pe un… patefon al vremurilor!”, sub deviza celebrei morale: “Esenţa Viitorului stă în felul în care ne aducem aminte, în care acţionăm şi preţuim valorile Trecutului!”

Adică: în felul în care ne raportăm la trecut…

Casa de Cultură Constanţa, sala mare. Sâmbătă, 22 martie 2014. Ora de începere: 19.00.

Preţul biletelor: 50 şi 40 lei (funcţie de locul din sală).
 

Taguri: DanSpataru, Spataru, FUEGO, CasadeCultura, Constanta,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri