ULTIMA ORĂ: Şi directorul RAJDPC, Adrian GHiMBUŢEANU, a fost reţinut pentru 24 de ore! El este (co)acuzat într-unul dintre dosarele lui Nicuşor Constantinescu

ULTIMA ORĂ: Şi directorul RAJDPC, Adrian GHiMBUŢEANU, a fost reţinut pentru 24 de ore! El este (co)acuzat într-unul dintre dosarele lui Nicuşor Constantinescu(1973)


Acum câteva minute, doar, DNA - Divizia Centrală Bucureşti a anunţat că şi pentru Adrian-George Ghimbuţeanu, directorul-general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore.

Exact ca şi în cazul şefului său, preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, care este principalul acuzat în dosarul în care este cercetat şi Ghimbuţeanu.

Ambii au fost aduşi, cu "mascaţii", astăzi, de la Constanţa, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, din Capitală, unde au fost audiaţi şi de unde au plecat, pe rând, spre... arestul Poliţiei municipiului Bucureşti, unde vor rămâne până mâine, când, aşa cum a anunţat DNA, vor fi prezentaţi Instanţei, care va decide asupra cererilor procurorilor anticorupţie, identică, în ambele cazuri: 30 de zile de arest preventiv!

Taguri: Gambuteanu, Ghimbuteanu, AdrianGhimbuteanu, RAJDPC, RAJDPConstanta, ConsiliulJudetean, CJConstanta, CJC, NicusorConstantinescu, Constantinescu, N.D.Constantinescu, ConstantinescuCJC, DNA, Engels, FriedrichEngels, F.Engels, M.Eminescu, MihaiEminescu,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri