Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
DNA Bucureşti l-a

DNA Bucureşti l-a "săltat" şi directorul Regiei Judeţene de Drumuri, Ghimbuţeanu! Nicuşor Constantinescu: "Nu mi-e frică de nimic, suport orice!"...(2015)


Cu puţin timp în urmă, a fost ridicat, de către D.N.A. BUCUREŞTI (!...), de la biroul său, din sediul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (fosta “Direcţie” a CJT, care a rămas, şi ca “Regie Autonomă”, în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa!) directorul – general al acestei instituţii, Adrian George Ghimbuţeanu.
El este implicat (nu cunoaştem, oficial, deocamdată, în ce calitate: cercetat, învinuit sau martor…) într-unul dintre dosarele în care este cercetat penal, SUB CONTROL JUDICIAR, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele (din… 2004 al:) CJConstanţa, pentru ABUZ ÎN SERVICIU, CU CONSECINŢE DEOSEBIT DE GRAVE!

Iată despre ce este vorba: în anul 2012, cu bună ştiinţă, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) a dispus efectuarea de plăţi NELEGALE, în cuantum de 1,24 milioane de lei, către Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDPC), în cadrul acţiunii "Caravana Estivală", fără colaborarea cu alte instituţii ale statului (“Romsilva” , SC RAJA SA etc.), fără documentaţia legală, devize de oferte şi acte de recepţie, care să îi ateste că lucrările au fost effectuate.

Acesta este, foarte probabil, motivul pentru care s-au efectuat percheziţii, în această dimineaţă, şi la sediul, din Zona Industrială a municipiului Constanţa, al RAJDPC (la fel ca la sediul CJC şi la locuinţa – palat boieresc de pe malul mării, de pe… cea mai scumpă stradă din Constanţa: Mihai Eminescu!).

Ca şi Nicuşor Constantinescu (la orele prânzului), şi Adrian Ghimbuţeanu este transportat la sediul din Bucureşti, al Direcţiei Centrale a Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA).
De fapt, culmea: când era “săltat” directorul RAJDPC, tocmai sosea, la sediul DNA – Bucureşti, … Nicuşor, care declara numeroşilor ziarişti prezenţi (ŞI acolo, ca şi la Constanţa, astăzi…), bravând evident!, că NU SE TEME DE NIMIC, NICI DE ARESTARE, CĂCI… SUPORTĂ ORICE!
Dar, se vedea de la o poştă, … nu era zâmbetul lui!

SĂ FI ÎNCEPUT, ÎN SFÂRŞIT, SĂ LE FIE FRICĂ, CU ADEVĂRAT, DE JUSTIŢIE, DE PARCHETE ŞI INSTANŢE ADICĂ, “BARONILOR” PÂNĂ DE CURÂND ATOTPUTERNICI… , GEN MAZĂRE ŞI CONSTANTINESCU?!
 

Taguri: Ghimbuteanu, AdrianGhimbuteanu, RAJDPC, RAJDPConstanta, ConsiliulJudetean, CJConstanta, CJC, NicusorConstantinescu, Constantinescu, N.D.Constantinescu, ConstantinescuCJC, DNA, Engels, FriedrichEngels, F.Engels, M.Eminescu, MihaiEminescu,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri