Patroni care nu vor să își plătească apa

Patroni care nu vor să își plătească apa(1106)


Mulți dintre oamenii de afaceri cunoscuți ai Constanței nu își plătesc facturile la apă. Au ajuns astfel în situația – penibilă pentru ei – de a fi somați public de către SC RAJA SA. Societatea a trimis astăzi mass-media un comunicat în care sunt prezentați datornicii. ”Pentru perioada 19 – 21 martie 2014, 18 agenți economici din Constanța au fost avizaţi pentru debranşare din cauza datoriilor de peste 24.000 lei către S.C. RAJA S.A.”, spun reprezentanții SC RAJA SA. Tot ei spun că datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele.


Printre restanțieri se regăsesc, după cum spuneam, oameni de afaceri importanți. Printre ei se numără Terzi Stelian, care are de plată 762,34 de lei în contul societății TEN'S GROUP SRL. Terzi este cunoscut ca proprietarul restaurantului Colonadelor, al hotelului Ten și al restaurantului Dolce Vita, deținut în acte de fiu (restaurant care a fost dărâmat și se va reconstrui).


Un alt nume cunoscut de pe listă este cel al lui Silvian Miron, proprietarul cofetăriei Silvian. Acesta are de plată 731.03 lei pentru societatea Silvian Star SRL, al cărei reprezentant este.

Cea mai mare datorie aparține SC Atinimul SRL, reprezentantă de Melcea Tabita, cu 3.192 de lei,

Printre marii datornici se numără și SCA Muncă și Artă, reprezentantă de Bagiac Gabriela (restanțele acesteia sunt de 2.956,91 lei), Hotel Palace RRT SRL, 2.343 de lei, reprezentantă de Gavrilescu Alexandru, și C & C CONSACO S.R.L, reprezentantă de Bătrânu Gheorghe, cu 2.137 de lei.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri