FOTBAL. FC

FOTBAL. FC "Farul" și-a dezamăgit suporterii(2348)


Şi în această a 20 – a etapă a campionatului Ligii Secunde, FC “Farul” Constanţa şi-a dezamăgit suporterii!


“Echipa – fanion” a oraşului, litoralului, judeţului şi Dobrogei a încheiat la egalitate, 1-1, meciul, de pe teren propriu, cu CSM “Unirea” Slobozia, jucat ieri.

A marcat APOSTOL, pentru constănţeni, în minutul 65, golul egalizator al oaspeţilor fiind înscris de Jianu (80).

Atât jucătorii, cât şi puţinii spectatori au acuzat arbitrajul brigăzii de arbitri conduse de bucureşteanul Iulian Dima.
Astfel, în minutul 20, centralul nu le-ar fi acordat gazdelor o lovitură de la 11 m (și antrenorul Unirii, Adrian Mihalcea, a recunoscut, după meci, conform yiarului Ziua de Constanţa, că a fost penalty!...), arătându-i în schimb, cartonaș galben lui… Ivanovici, pentru simulare! Din cauza acestui galben, jucătorul nostru avea să fie, mai târziu, eliminat, în minutul 68 primind un al doilea avertisment (Trebuie, totuşi, precizat faptul că şi CSM “Unirea” Slobozia a avut un fotbalist eliminat, în minutul 72: Soare).

„Marinarii” ar fi fost dezavantajați, conform taberei gazdelor, și la faza golului echipei ialomiţene, validat de arbitru, deși mulţi au văzut ofsaid...

FC “Farul” Constanţa a evoluat în următoarea componenţă: Puia - Nițescu, Ghinea, Bumbac (Căpitanul echipei), Mansur (63: Barna, din minutul 63) - Scărlătescu (Silvășan, 84), Tothăzan (I. Florea, 14), Apostol, Lădaru - Ivanovici, Igiroșanu.

Antrenorul Ștefan Nanu “bifează”, astfel, a treia remiză, în cele… patru etape, care s-au desfăşurat de când a preluat echipa (o înfrângere categorică, la Iaşi, NICIO VICTORIE…)!
Iată rezultatele sale, în ordine cronologică (crescătoare): 1 – 1, cu CF Brăila (în deplasare); 0 – 0, cu FC Clinceni (acasă); 0 – 4, CU CSMS Iaşi (în deplasare) şi, iată, acum DOAR 0 – 0, cu CSM “Unirea” Slobozia, la Constanţa.


Oare cum va reacţiona (inclusiv… pecuniar!) patronul “Farului”, Giani Nedelcu, după acest, NOU!, semieşec, de pe teren propriu?!...
Pentru că după usturătoarea înfrângere din capitala Moldovei, din etapa trecută, iată ce declara patronul echipei constănţene: „Nişte leşinaţi. Au pretenţii financiare, dar nu sunt în stare să tragă un şut pe poartă. Aşteptam mai mult de la oameni cu experienţă, precum Apostol, Cristea sau Buzea. Nu le mai dau niciun ban, până nu vor câştiga un meci! Atât cu Iaşi, cât şi cu Clinceni, echipa a jucat pe câte… 10.000 de euro! Se plâng de bani, dar nu vor să-i ia… Vor doar salarii, ca la uzină? Cum joacă, aşa vor fi plătiţi! Să se revanşeze, sâmbătă, cu Unirea Slobozia…”, declara Nedelcu, acum trei zile, conform “Ziua de Constanţa”.
 

Taguri: Nedelcu, GianiNedelcu, StefanNanu, Nanu, FCFarul, Farul, FarulConstanta, fotbal, Apostol, UnireaSlobozia, Unirea,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri