”Bombe pe roți” aduse din Bulgaria, acum și cu acte false(1162)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit ieri în punctul de trecere a frontierei Vama Veche două autoturisme marca Opel Astra, înmatriculate în Bulgaria, pentru care conducătorii autoturismelor au prezentat la control documente false.

Primul caz a fost al cetăţeanului român A.T., în vârstă de 22 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Bulgaria. Conducătorul auto a prezentat la controlul specific un certificat tip I.T.P. care prezenta indicii de falsificare.


După trei ore, s-a prezentat în acelaşi punct de frontieră şi cetăţeanul român C.M.V., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autoturism, marca Opel Astra şi a prezentat la control certificatul de înmatriculare al autoturismului, talonul de inspecţie tehnică periodică, asigurarea tip Carte Verde şi împuternicirea privind înstrăinarea autoturismului de către proprietar, documente suspecte a fi false. Conducătorii autoturismelor au declarat faptul că le-au achiziţionat fără a şti faptul că documentele în cauză sunt false.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor români, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „uz de fals”.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri