ATLETISM: O singură sportivă din Constanţa, pe podiumul primei etape a Campionatului Naţional pentru Juniori-3(1832)


Sâmbătă – 8 şi duminică – 9 martie, în sala Complexului Sportiv Naţional “Lia Manoliu”, din Bucureşti, Campionatul National de atletism pentru Juniori – 3 şi-a desfăşurat prima etapă.
Dintre tinerii atleţi CONSTĂNŢENI, care au participat, o singură sportivă a reuşit să se claseze pe unul dintre primele trei locuri ale disciplinelor la care a concurat (triplusalt şi sprint - 400 de metri).

Astfel, la triplusalt (probă la care juniorii din Constanţa cam domină concursurile, în ultimii ani, atât la fete, cât şi la băieţi!), locul1, la feminin, a fost adjudecat de către Nicoleta Puşcuţă, de la Liceul cu Program Sportiv – LPS “Nicolae Rotaru”, din Constanţa (antrenori: Cătălin Ganera şi Gabriel Zaharia), care a sărit 11.48 metri.

În proba de alergare pe distanţa de 400 de metri , aceeaşi Nicoleta Puşcuţă a terminat pe locul 3, cu timpul de 61,15 secunde.
 

Taguri: NicoletaPuscuta, CatalinGanera, Puscuta, Ganera, GabrielZaharia, Zaharia, atletism, triplusalt, 400m, juniori3, CampionatulNational, CN, ComplexulLiaManoliu, LiaManoliu, LPS, LPSConstanta, NicolaeRotaru,jooble.org