Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
CERNAVODĂ: Reîncep asfaltările şi reabilitările rutiere, din programul de trei milioane de euro

CERNAVODĂ: Reîncep asfaltările şi reabilitările rutiere, din programul de trei milioane de euro(1419)


Cernavodă se pregăteşte pentru “Marea Asfaltare”.
Fie ploaie sau ger, pregătirile pentru modernizarea străzilor sunt în toi la Cernavodă.

Zeci de echipe de muncitori şi utilaje se află în teren, pentru a efectua lucrări de reabilitare a reţelei de canalizare pluvială, de pe nouă artere principale din localitate, care vor fi încadrate, la sfârşitul lunii martie, în amplul program de modernizare. Este vorba despre străzile Avram Iancu, Anghel Saligny, Unirii, Seimeni, Prelungirea Seimeni, 24 Ianuarie, 9 Mai, Libertăţii şi Energiei, primele artere care vor beneficia de lucrări de modernizare, spre bucuria şoferilor.

În cursul acestei săptămâni. se vor finaliza lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare pluvială, care se încadrează în etapa pregătitoare a amplului proiect, din care vor face parte şi lucrările de construcţie a trotuarelor, care vor beneficia de borduri noi. Până la sfârşitul acestei luni, vor fi finalizate şi lucrările de frezare a asfaltului vechi, care va fi ulterior înlocuit cu noi pavaje de calitate, care vor oferi rezistenţă îndelungată carosabilelor.

Acţiunile fac parte din programul multianual de modernizare a străzilor, iniţiat de către Primăria Cernavodă, în 2013. Lucrările au fost estimate la aproximativ 3 milioane de euro, iar finanţarea a fost obţinută prin credit furnizor.
 

Taguri: Cernavoda, reabilitare, rutiera, strazi, MareaAsfaltare, asfaltare,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri