PNL Constanța a trecut în opoziție și cere demisia lui Victor Ponta

PNL Constanța a trecut în opoziție și cere demisia lui Victor Ponta(694)


Partidul Național Liberal crede că actualul Guvern propus de Victor Ponta este profund ilegitim din punct de vedere electoral și politic.

”Liderul PSD nu face decât să mimeze atitudini conciliante și să joace rolul unui politician responsabil, când de fapt este artizanul unui joc profund nedemocratic, care copiază practicile regimului Băsescu”, se arată într-un comunicat semnat de președintele Gheorghe Dragomir.

”Perioada în care s-a aflat alături de PDL i-a folosit lui Victor Ponta, care nu doar că a preluat stilul regimului Băsescu, dar l-a și perfecționat. În 2014, școala de manipulare a premierului ne învață cum ministrul unui aliat nu mai este demis, ci pur și simplu nu este numit, iar un partid este lăsat în offside și scos în afara jocului. Deși se erijează acum în mare luptător împotriva lui Traian Băsescu, faptele demonstrează că Victor Ponta aplică aceleași metode abuzive. Ca și pentru PDL și Traian Băsescu în 2009, miza pentru PSD și Victor Ponta este preluarea ministerului de Interne înainte de alegeri. La fel ca și în 2009, an electoral, și acum miza s-a dovedit a fi Ministerul de Interne și un anumit tip de control și de influență asupra acestuia. Odată cu noul Guvern, traseismul parlamentar redevine decisiv în a redesemna majorități și în a impune guverne împotriva votului dat de cetățeni și iată cum una din practicile de bază ale regimului Băsescu este repus în practică de către Victor Ponta și PSD”,spune Dragomir.

Având în vedere aceste lucruri, liberalii constănțeni sunt de părere că Victor Ponta ar trebui să își asume unicul gest de onoare, anume demisia.
jooble.org