1 - 2 martie: Peste 500 de sportivi vin la Mangalia, pentru calificări la Campionatul Naţional de lupte libere şi greco - romane

1 - 2 martie: Peste 500 de sportivi vin la Mangalia, pentru calificări la Campionatul Naţional de lupte libere şi greco - romane(2001)


Asociaţia Sportivă Municipală „Callatis MG”, în colaborare cu Primăria municipiului Mangalia şi Clubul Sportiv Mangalia, organizează, în perioada 28 februarie - 2 martie, a.c., etapa I de calificare a Campionatului Naţional, individual şi pe echipe, la lupte libere şi lupte Greco - romane.
Competiţiile se vor desfăşura în sala de sport a Liceului Teoretic “Callatis”, din Mangalia, după următorul program: sâmbătă, 1 martie 2014: orele 09.00 - 19.00; duminică, 2 martie 2014: orele 09.00 - 13.00.
Şedinţa tehnică se va desfăşura în Sala de conferinţe a Clubului Nautic “Callatis”, de pe Faleza – Port Turistic Mangalia, vineri - 28 februarie.

„Este prima competiţie de mare anvergură pe care Municipiul Mangalia o găzduieşte în anul 2014. Şi-au anunţat participarea un număr de peste 500 de sportive, de la ambele stiluri de lupte”- ne-a declarat preşedintele ASM “Callatis MG”, Lucian Luca - vicepreşedintele Federaţiei Române de Lupte.
 

Taguri: Lupte, libere, greco-romane, Mangalia, ASMCallatisMG, LucianLuca, CNLupte,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri