Adriana Câmpeanu, preşedinta femeilor PDL de la municipiu(1085)


Democrat-liberalii constănţeni de la Organizaţia Municipală să află în plin proces de alegeri şi reorganizare. Potrivit preşedintelui interimar al acesteia, Constantin Chirilă, astăzi, democrat-liberalele îşi aleg conducerea Organizaţiei Municipale de Femei. Preşedintă a organizaţiei a fost aleasă tot Adriana Câmpeanu, potrivit aceluiaşi lui Chirilă. Liderul interimar susţine că alegerile au suscitat un interes destul de mare, 60 de femei şi-au depus candidaturile pentru funcţii în biroul municipal.

De asemenea, pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte au fost depuse trei cereri, pentru cele zece posturi de vicepreşedinte există depuse 13 cereri, pentru un post de secretar general au fost depuse trei cereri, pentru două posturi de secretar general au fost depuse tot trei şi pentru cele 14 posturi de secretari executivi au fost înregistrate nu mai puţin de 31 de cereri. „Să îşi aleagă fiecare conducerea, să şi-o asume şi să o respecte. Mai e de lucru în ce priveşte reorganizarea, dar vedem, avem timp“, completează liderul interimar al Organizaţiei PDL. Municipiu.

Mai trebuie spus că toată această reorganizare se va încheia cu alegerile pentru conducerea Organizaţiei Municipale, unde interimar este fostul deputat Constantin Chirilă. Potrivit acestuia, scrutinul urmează să se desfăşoare după Paşti.
jooble.org