Chevron dă un suc și pizza după moartea unui muncitor

Chevron dă un suc și pizza după moartea unui muncitor(1031)


O parte dintre americanii din Pennsylvania care trăiesc lângă o sondă de unde Chevron extrage gaze naturale, sondă care a explodat și a ucis un muncitor și a rănit un altul, au primit un fel de compensație din partea corporației, notează astăzi CNN.

O pizza și un suc gratis.

Chevron oferă 100 de cupoane cadou pentru pizza și suc pentru cei care locuiesc în zona în care a avut loc explozia, explozie care a fost urmată de un incendiu care a durat patru zile.

Cauzele exploziei nu sunt încă cunoscute. În urma exploziei a murit un om și un altul a fost rănit.
Într-o declarație pentru CNN, Chevron a declarat că ”a oferit un semn de apreciere” vecinilor care au fost afectați de evenimente. Cuponul cadou a fost însoțit de o scrisoare, în care afirmă că este un membru responsabil al comunității și că apreciază suportul puternic pe care l-a primit de la vecini. Iornic, CNN citează un astfel de vecin: ”Ne mutăm imediat ce putem. Nu este singura lor sondă de lângă casa noastră. Nu este sigur”, titrează CNN.
Într-un update publicat pe site-ul său, Chevron a comunicat că situația ”rămâne serioasă și echipele lucrează non-stop pentru a se apropia și a închide sonda”.


Chevron a concesionat mai multe permitre în Constanța și în restul țării pentru a exploata gaze de șist.

Sursă foto: gas2.org
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri