Liderii PSD, convocați mâine la București(1119)


Liderii PSD din teritoriu au fost convocați la București, joi, pentru a participa, alături de liderii de la centru, la o întâlnire informală, cu caracter aniversar, în condițiile în care președintele partidului, Victor Ponta, aniversează împlinirea a patru ani de când a fost ales în această funcție.

Mai mulți lideri social-democrați din teritoriu, respectiv președinți de organizații județene, președinți de Consilii Județene și primari de municipii reședință de județ au confirmat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că au fost convocați pentru joi la București. Ei au precizat că vor fi prezenți joi la o întâlnire informală, un fel de Comitet Executiv Național cu caracter aniversar.

Liderii PSD menționați au precizat că la această întrevedere informală vor fi aniversați patru ani de când președintele partidului, Victor Ponta, a fost ales în această funcție. Întrevederea informală va avea loc, potrivit unor surse social-democrate, la un hotel din București, în cursul după-amiezii de joi.

După această întrevedere, Victor Ponta va pleca, potrivit programului său oficial, într-o vizită la Chișinău, urmând să părăsească țara joi seară, la ora 19.00. Victor Ponta a fost ales în funcția de președinte al PSD în data de 21 februarie 2010.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri