Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Aflat pe poziția a 7-a la europarlamentare, Gheorghe Slabu speră ca înaintașii lui să renunțe și să ajungă în PE

Aflat pe poziția a 7-a la europarlamentare, Gheorghe Slabu speră ca înaintașii lui să renunțe și să ajungă în PE(1287)


Președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, a anunțat, într-o conferință de presă că, partidul pe care îl reprezintă dorește să obțină la alegerile europarlamentare un procent de 17%. Acesta este și motivul pentru care oamenii lui Dan Diaconescu au plecat prin județ pentru strângerea semnăturilor necesare la alegerile europarlamentare.

Slabu a mai spus că, momentan, principalul obiectiv este de a se pregăti cum se cuvinte pentru alegerile europarlamentare pentru a ajuta partidul, dar și pentru ca organizația de la Constanța să obțină un procent peste cel național.

„Vom merge singuri la alegerile europarlamentare. Acum, ne aflăm în faza de strângere de semnături, ne-am propus să adunăm aproximativ 250.000 la nivel naţional. În ceea ce priveşte organizaţia judeţeană Constanţa vrem să strângem 7-8 mii, poate chiar 10 mii. Avem la dispoziţie doar 25 de zile, este un termen scurt dar ne vom mobiliza şi vom duce la bun sfârşit această procedură. Ca partid, ne-am propus să obţinem 17% la nivel naţional. Cât despre filiala noastră, vrem să lucrăm cu toată echipa unită, chiar dacă unii au mai plecat din partid, așa cum
s-a întâmplat cu parlamentarii aleși la Constanța. O să acţionăm în echipă unită şi, sperăm să obţinem un procent peste media naţională așa cum s-a întâmplat la alegerile precedente”, a spus Gheorghe Slabu.

În ceea ce privește candidații partidului, Slabu a precizat că aceștia au fost stabiliți de conducerea partidului iar el este reprezentantul organizației de la Constanța fiind pe locul 7 pe lista pentru alegerile europarlamentare.

„Sunt pe locul 7, știu că se spune că este un loc care nu ar fi eligibil, însă, este posibil să devină eligibil dacă primii se retrag. O să vedem ce o să fie, important este să ne mobilizăm și să obținem un scor bun”, a mai afirmat Gheorghe Slabu.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri