Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Mohammad Murad, prins cu 225 de km/oră(1179)


Omul de afaceri Mohammad Murad a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat cu 765 de lei, după ce a fost surprins, joi, de Poliţia Rutieră în timp ce conducea, pe Autostrada Soarelui, cu 225 de kilometri pe oră, potrivit unor surse din Poliţie, anunţă Mediafax.

"Un bărbat de 51 de ani, din Bucureşti, a fost depistat de poliţiştii din cadrul IGPR - Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti - Constanţa, în timp ce circula pe Autostrada A2, cu viteza de 225 km/h", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.
Potrivit unor surse din Poliţie, este vorba despre omul de afaceri Mohammad Murad, cetăţean român de origine libaneză.

În jurul orei 16.00, autoturismul Bentley condus de acesta a fost surprins de radar la kilometrul 157, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa, în timp ce rula cu 225 de kilometri pe oră.
Sursele citate au precizat că Mohammad Murad a rămas fără permis pentru 90 de zile şi a fost amendat contravenţional cu 765 de lei.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar.

Totodată, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat în domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a cărei licenţă audiovizuală este deţinută de societatea Realitatea Media SA.
În 30 aprilie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat noua grilă a The Money Channel şi funcţionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucureşti. Imobilul în care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanţează televiziunea în noua formulă.

Sursa: Mediafax

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri