Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
NOUĂ GAFĂ LA TRANSPORTURI! Federaţia promotorilor turistici susţine anularea interzicerii foto – filmărilor aeriene la joasă altitudine!

NOUĂ GAFĂ LA TRANSPORTURI! Federaţia promotorilor turistici susţine anularea interzicerii foto – filmărilor aeriene la joasă altitudine!(1595)


Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) susţine şi se implică în demersul iniţiat de Asociaţia Producătorilor de Filme şi Fotografie Aeriană (APFFA), pentru revizuirea Ordinului nr. 8 / 2014, emis recent de către Ministerul Transporturilor, act normativ care îngrădeşte preluarea imaginilor de joasă altitudine şi utilizarea „dronelor”. Pentru o mai bună imagine turistică în lume, şi pentru a atrage mai multi turişti străini, România are nevoie de filme de promovare turistică.
În calitate de preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi al Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare Turistică „Litoral – Delta Dunării”, Corina Martin a lansat un apel în acest sens, susţinând demersul iniţiat de către Asociaţia Producatorilor de Filme şi Fotografie Aeriană: ”În numele Asociaţiilor de Promovare şi Dezvoltare Turistică din România, salut comunicatul emis, astăzi, de catre Ministerul Transporturilor, prin care se anunţă decizia de revizuire a Ordinului nr.8 / 2014. Avem nevoie de imagini filmate aerian, la joasă altitudine, pentru a surprinde şi a promova, în lume, o altă perspectivă asupra ţării noastre, şi anume România Frumoasă! Le mulţumim tuturor colegilor din turismul românesc, care susţin acest demers !"

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri