Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Ei sunt cei mai noi ”clienți” ai polițiștilor constănțeni(1138)


La data de 11.02.2014, ora 11.55, poliţiştii au fost sesizaţi de către un agent de pază al unei societăţi comerciale situată pe Șoseaua Mangaliei, cu privire la faptul că a reținut două persoane care au sustras din incinta respectivei societăţi mai multe cabluri electrice.
Urmare a sesizării, o patrulă de siguranță publică s-a deplasat imediat la fața locului şi i-a identificat pe Ș. FLORIN de 49 ani și pe Ș. ADRIAN de 45 ani, ambii din Constanța, care aveau asupra lor aproximativ 10 metri de cablu din cupru.
În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, cercetările continuând cu autorii în stare de libertate.


La data de 11.02.2014, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Criminalitate Itinerantă au identificat şi reţinut pe T. ŞTEFAN de 22 ani, din Năvodari, care face obiectul Mandatului European de Arestare, emis la data de 28.01.2014 de Tribunalul din San Roque - Spania, pentru comiterea infracţiunii de “omor calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Art. 138 din Codul Penal Spaniol.
T. ŞTEFAN a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, începând cu data de 11.02.2014, bărbatul fiind depus în C.R.A.P. Constanţa.


Urmare a informării din data de 10.02.2014, privind tâlhăria comisă de V. ROBERT de 19 ani, din satul Movila Verde, care a smuls din mână telefonul unei tinere de 21 ani, la data de 11.02.2014, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.


La data de 11.02.2014, ora 18.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Fulgerului, proprietarul unui imobil a reţinut un bărbat care încerca să sutragă mai multe bunuri din respectivul imobil.
Patrula de poliţie din cadrul Secţiei 4 care s-a deplasat imediat la faţa locului și a identificat pe S. ZABAR de 29 de ani, din Ovidiu.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând a se propune soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

La data de 11.02.2014, ora 21.45, I. SEDAN de 23 ani, a condus un autoturism pe strada Republicii din Medgidia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reisit o valore de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.
În cauză se efectueaza cercetări faţă de infracţiunile prevăzute și pedepsite de Art. 337 din Codul Penal.


La data de 11.02.2014, ora 19.13, poliţiştii Secției 5 Constanţa au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane încearcă să sustragă bunuri din locuința sa.
La faţa locului s-au deplasat imediat două patrule de poliţie, unde i-au identificat pe I. BEIHAN de 29 ani și pe S. ROBERT de 28 ani, ambii din Constanța, care au pătruns în locuința părții vătămate, de unde au sustras un laptop, 2 telefoane mobile şi un televizor.
Cei doi suspecţi au fost reținuți, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul B.I.C.

 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri