Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
RADU MAZĂRE, la Neptun TV, cu gândul la alegerile prezidențiale: „Să nu mă facă, că am mai câştigat eu la Primărie, ca independent!”

RADU MAZĂRE, la Neptun TV, cu gândul la alegerile prezidențiale: „Să nu mă facă, că am mai câştigat eu la Primărie, ca independent!”(2614)


Trebuie să recunoaştem că un personaj atât de „colorat”, după vorbă – după port, precum Radu Mazăre (primar al Constanţei, din 2000, şi preşedinte judeţean al PSD, din 2003) este... mană cerească pentru presă, locală sau naţională! Când iese el (şi o face des, când este în vizită prin Constanţa, sau prin ţara de origine) cu câte-o „strigătură”, ai prima pagină sau ştirea (radio sau tv) de deschidere asigurată...

Dar, parcă, în seara trecută, în cadrul interviului în duplex de la TV Neptun – România TV, s-a întrecut pe sine: după ce s-a scăpat în legătură cu gravitatea şi, implicit, natura bolii la prostată a preşedintelui Consiliului Judeţean, prietenul său de-o viaţă Nicuşor Constantinescu, tot ca răspuns la întrebările scormonitoare de orgolii şi nădufuri ale realizatorului Victor Ciutacu a mai făcut o dezvăluire (cu adevărat) senzaţională: NU EXCLUDE, DACĂ SE ENERVEAZĂ ŞI NU I SE DĂ PORTUL, PLUS CAPUL D.N.A.(Direcţia Naţională Anticorupţie), PE O TAVĂ DE ARGINT, SĂ CANDIDEZE, CA INDEPENDENT, LA... PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI!
„Păiii,... să nu mă facă! Că am mai candidat eu, o dată, prima oară, ca independent! Şi am câştigat!”, a răbufnit Mazăre, ameninţător.

 

Dacă „ai lui” nu îi îndeplinesc dorinţele lui Mazăre, s-ar putea să avem, din 2 noiembrie , toată ţara-n carnaval perpetuu!...

 

Primarul de Mamaia (care, precum se ştie, include şi suburbia Constanţa), a spus că astăzi, la reuniunea la vârf, de la Bucureşti, a PSD – ului, va lupta pentru trecerea majorităţii acţiunilor Portului (CN APMC SA) la Primărie („Ca să am bani să... subvenţionez gigacaloria!”...), desfiinţarea DNA şi ANI, promovarea unei legi care să interzică accesul în magistratură al... agenţilor (serviciilor secrete) aflaţi sub acoperire (Sic!), „depoliţienizarea” ţării, anularea intenţiei anunţate a Guvenului de a limita drastic sumele în „cash” cu care se pot face plăţi, plus alte câteva doleanţe, mai mărunte, ale „echipei” sale, de la malul mării!
De nu: vai şi-amar, şi de Ponta şi de Antonescu: se face Mazăre preşedinte de Românie!...
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri