Se lansează proiectul amenajării primului tronson al şoselei de coastă: Portul Tomis – Strada Eminescu. Lucrările încep în primăvară

Se lansează proiectul amenajării primului tronson al şoselei de coastă: Portul Tomis – Strada Eminescu. Lucrările încep în primăvară(936)


Mâine, miercuri - 5 februarie, se lansează proiectul amenajării primului tronson al șoselei de coastă, la care lucrările încep în această primăvară.


În ultima lună a anului trecut, reprezentanții Primăriei Constanța au semnat contractul de finanțare pentru primul tronson al acestei şosele riverane, cuprins între Portul Turistic Tomis și strada Mihai Eminescu. Este vorba de 2,5 Km, pe linia mării. Această porţiune va avea câte o bandă pe sens, precum și o pistă de bicicliști.
Lungimea totală a șoselei de coastă, care va lega stațiunea Mamaia de plaja Modern, din Constanţa, este de 5,8 kilometri. Finanţarea este de aproximativ 10 milioane de euro şi vine de la Ministerul Dezvoltării și de la Uniunea Europeană.

Mâine, la ora 12.00, va avea loc, la hotelul IBIS, din staţiunea turistică Mamaia, evenimentul organizat cu ocazia lansarii proiectului “Amenajare integrată a zonei de acces în Portul Turistic Tomis si Plaja Modern, din Constanţa.
În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate: obiectivul proiectului, activităţile care urmează a fi desfăşurate în cadrul acestuia, valoarea totală, contribuţia UE şi cea a Guvernului României, precum şi rezultatele preconizate.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri