Ziaristă din Constanța, amenințată cu ”picioare în gură” de un baron local

Ziaristă din Constanța, amenințată cu ”picioare în gură” de un baron local(2049)


Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a insultat, astăzi, jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă privind deszăpezirea în judeţ, conform B1.ro.

Chestionat cu privire la faptul că se afla în concediu la ski, în loc să se preocupe de problemele oamenilor, edilul a răbufnit: „Dacă am plecat câteva zile din ţară am plecat în conformitate cu zilele legale şi în baza unui bilet pe care l-am cumpărat în urmă cu 7-8 luni de zile. Când am plecat, era negru asfaltul. Am o rugăminte, dacă sunteţi de la presă, să fiţi şi politicoasă. Puneţi mâna şi citiţi cum se ajunge preşedinte de CJ”, i-a spus preşedintele Consiliului Judeţean Brăila unei jurnaliste B1 TV.

Jurnalista respectivă este Mădălina Poenaru, constănțeancă de origine. Aceasta a absolvit Liceul George Călinescu și s-a făcut remarcată la Neptun TV, în calitate de reporter, după care a plecat în București și a ajuns la B1 TV.

Colegii de breaslă i-au sărit în ajutor imediat, pe rețelele de socializare. Iată ce scrie unul dintre ei, Silviu Sergiu:
”Madalina Poenaru e colega noastra de la B1 TV, care transmite de prin nameti, cand eu si colegii mei stam in platou, la caldurica, cu cafelutza un fata, si sporovaim pe baza informatiilor date de ea. Pe Madalina s-a gasit Bunea- Stancu, pesedistul ala sinistru care conduce CJ Braila, sa o jigneasca, pentru ca si-a permis sa-l intrebe daca isi da demisia, dupa ce a stat prin Austria, in timp ce, in Romania, zapada era cat casa. La un moment dat s-a auzit pe banda ca-i da ”doua picioare-n gura”. Aloooo, tv. Bunea Stancu, stiti care e diferenta intre dvs. si Madalina? Diferenta e ca Madalina era la serviciu, spre deosebire de tine. Iar Madalina te plateste sa fii la serviciu. Ca si mine de altfel.”

La finalul conferinţei, Gheorghe Bunea Stancu a continuat jignirile, spunându-le unor apropiaţi că nu stă de vorbă cu „nişte fâţe” şi dacă vrea poate să-i dea şi două picioare în gură jurnalistei B1 TV care îl chestionase.


„Nişte obraznici, mă. Nişte fâţe. Îi dau două picioare în gură. Băi, să-ţi trimit demisia, mă. Nişte nesimţiţi. Nu aveţi pic de bun simţ”, a mai spus edilul, în timp ce părăsea sala de conferinţă.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri