Bilanţul acţiunilor RAJDP pe drumurile din judeţul Constanţa, din 24 ianuarie până în prezent: sute de persoane salvate şi maşini deblocate(1280)


Conform datelor de bilanţ transmise astăzi, în perioada 24 – 31 ianuarie 2014, Regia Autonomă Judeţeană pentru Drumuri Publice - R.A.J.D.P. Constanţa a intervenit, în urma apelurilor transmise de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă - ISU Dobrogea, pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale,pentru a însoţi şi asista: 29 ambulanţe, 167 autoturisme blocate (aproximativ 380 persoane), 12 microbuze şi 4 autobuze (aproape 150 de persoane), 52 autotrenuri (repuse pe drum).

R.A.J.D.P. Constanţa a acţionat, de asemenea, pentru salvarea bolnavilor şi persoanelor aflate în dificultate, de pe drumurile înzăpezite şi din localităţile izolate, cu cele 2 utilaje şenilate aflate în dotarea Consiliului Judeţean Constanţa (CJT), în cadrul a 12 acţiuni (în zona localităţilor lndependenţa, Canlia, Petroşani, Văleni, Lespezi, Tudor Vladimirescu, Almalău, Dunăreni, Gura Dobrogei, Tariverde etc.). În urma inrtervenţiilor, au fost salvate nu mai puţin de 114 persoane.

Pentru indepartarea efectelor căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, în toată aceasta perioadă, R.A.J.D.P. Constanţa a acţionat cu peste 200 de angajaţi şi 108 autoutilitare şi utilaje.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri