Poliția și Prefectura Constanța își bat joc una de cealaltă și împreună de șoferi(710)


Prefectura Constanța a emis un ordin prin care interzice circulația autovehiculelor în județul Constanța. Este vorba despre Ordinul 124/29.01.2014 privind interzicerea accesului autovehiculelor pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale, din judeţul Constanţa.

”Începând cu data de 29.01.2014, ora 17.00 se interzice accesul autovehiculelor pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Constanţa, cu excepţia autovehiculelor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Primarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ vor lua toate măsurile administrative necesare pentru aducerea la îndeplinire a acestui ordin. Nerespectarea prevederilor prezentului ordin de către autorităţile publice locale, persoane fizie sau juridice va fi sancţionată conform prevederilor legale. Compartimentul Verificarea Legalităţii şi Contencios Administrativ va comunica prezentul ordin factorilor interesaţi în vederea ducerii la îndeplinire”, spune ordinul.

ISU Dobrogea anunță însă, paradoxal și contradictoriu, că pe drumurile din Constanța se circulă. ”În continuare polițiștii rutieri însoțesc în mod organizat autovehiculele către locul de destinație al acestora, în funcție de posibilitățile de deplasare date de condițiile meteo pe rutele Constanța – Medgidia și Constanța – Valu lui Traian”, spun reprezentanții ISU.

În mod normal, cei care încalcă ordinul trebuie amendați chiar de poliție. Este clar că Poliția Rutieră și Prefectura sunt în contradicție.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri