Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Cât de bogaţi sunt consilierii de la PDL Constanţa

Cât de bogaţi sunt consilierii de la PDL Constanţa(1871)


La ultimele alegeri, democrat-liberalii constănţeni au reuşit să obţină şapte mandate de consilieri judeţeni și trei de de consilieri locali.
Astfel în Consiliul Județean Constanța, PDL este reprezentat de Florian Constantin, Ionuţ Fîntînă, Florin Tudor Gavrilă, Corina Gheorghe, Gheorghe Măndilă, Adrian Doru Sponte și Mihaela Andrei.
Totodată, PDL Constanța are trei democrat-liberali în cadrul Consiliului Municipal Local Constanța, respectiv, Iustin Fabian Roman, Sorina Tuşa și Stelian Gima.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Florian Constantin deţine în proprietate două terenuri intravilane. Unul are o suprafaţă de 981 mp şi este situat în comuna 23 August, iar altul are 627 mp şi se află în localitatea Valu lui Traian. De asemenea, consilierul mai este proprietarul unui apartament și a două autoturisme Toyota. La capitolul economii, el declară că are un depozit bancar în euro, dar și că a împrumutat trei persoane cu suma totală de 200.000 de lei.

Ionuţ Fîntînă este proprietarul a trei hectare de teren agricol în Cogealac, a unei case dobândite prin donaţie, a unui apartament şi a unui autoturism Skoda. De asemenea, are un credit făcut pe numele soţiei, în valoare de 18.022 euro.

Consilierul judeţean Florin Tudor Gavrilă este director la o firmă. Are 3,5 hectare de teren agricol şi 1/3 dintr-un apartament, ambele dobândite prin moştenire. Totodată, deţine o casă de locuit şi un autoturism Subaru- Forest.

Consilierul județean Corina Gheorghe deține o casă de locuit moştenită în 2006, bijuterii în valoare de aproximativ 6.000 de euro şi conturi de economii în care a reuşit să strângă 4.700 dolari şi 4.750 lei.

Consilierul judeţean Gheorghe Măndilă este de profesie consilier tehnic-economic la o societate comercială. Nu are casă, nu are maşină. În acelaşi timp, are două credite făcute la bănci cu o valoare totală de 260.000 de lei.

Democrat-liberalul Adrian Doru Sponte deţine un teren intravilan cu o suprafaţă de 500 mp în Năvodari, o casă de locuit care se află încă în construcţie, două autoturisme Mercedes, o ambarcaţiune şi o remorcă.

Consilierul județean Mihaela Andrei are în proprietate două autoturisme, o Dacie și un VW dar și o motocicletă Suzuki. Totodată, are trei credite în valoare de 69.000 lei și unul de 15.000 euro.

Cel mai bogat dintre consilierii PDL este Iustin Fabian Roman director la o firmă privată. El deține împreună cu soţia, opt terenuri intravilane care au fost cumpărate pe parcursul anilor 2002-2012. De asemenea, mai are o casă de vacanţă, trei case de locuit şi două apartamente, unele dintre ele fiind închiriate. Totodată are aproximativ 16.000 de euro și aproximativ 500.000 lei în mai multe conturi bancare.

Cel de-al doilea consilier municipal, Sorina Tuşa, este de profesie avocat. Ea are două hectare de teren agricol, un apartament cu o suprafaţă de 78 mp achiziţionat în anul 2010, 3/16 dintr-un apartament cu o suprafaţă de 48 mp moştenit de soţul ei şi un autoturism Volkswagen. La capitolul datorii, Sorina Tuşa declară că are două credite. Primul are o valoare de 57.000 de euro şi a fost contractat în anul 2010 fiind scadent în 2040 iar cel de-al doilea are o valoare de 25.000 de euro şi a fost contractat în 2011 fiind scadent în 2031.

Democrat-liberalul Stelian Gima este cel de-al treilea consilier local. El a fost validat la sfârșitul anului trecut însă, declarația sa de avere nu a fost încă publicată pe site-ul Consiliului Local Constanța.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri