Tulcea: După scandalul de ieri, UNIREA PRINCIPATELOR I-A... UNIT ŞI PE PRIMARUL PEDELIST CU PREŞEDINTELE PESEDIST AL C.J.(1437)


Ziua Unirii Principatelor Române a fost serbată şi în Piaţa Civică, din municipiul Tulcea
Evenimentele au început la ora 10.00, iar după jumătate de oră cei care au ajuns în Piaţa Civică s-au prins în tradiţionala Horă a Unirii.

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, oficialităţile tulcene au fost prezente în Piaţa Civică, acolo unde au marcat împlinirea a 155 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri.
Au participat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreşedinţii CJ, George Şişcu şi Vasile Strat, primarul municipiului, Constantin Hogea, reprezentanţi ai serviciilor deconcentrate din Tulcea. Ieri, aşa cum am informat, se certaseră la cuţite, pe un proiect imobiliar, locativ, al C.J., respins de Primărie!...
„Vreau să le mulţumesc tulcenilor care au ajuns, astăzi, în Piaţa Civică şi care şi-au manifestat, astfel, aprecierea faţă de evenimentele care reprezintă pilonii istoriei neamului românesc. În acest sens, îmi exprim speranţa că noi, tulcenii, ştim să preţuim istoria neamului nostru, ştim să ne recunoaştem valorile şi putem spune cu tărie că ne mândrim că suntem români“, le-a spus preşedintele Teodorescu celor care au participat la evenimentele de pe data de 24 ianuarie 2014.

După ceremonialul religios şi militar, tulcenii s-au putut bucura de preparate tradiţionale româneşti (sarmale cu mămăligă, vin fiert), de un spectacol de muzică folclorică, oferit de artişti din judeţ. La prânz, pe scena din municipiu a urcat artistul Gelu Voicu, invitatul special al spectacolului.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri