Gigi Chiru, jignit în direct de secretarul general adjunct al PSD: ”Eu cu vânzătorul ăsta de mici nu vorbesc”

Gigi Chiru, jignit în direct de secretarul general adjunct al PSD: ”Eu cu vânzătorul ăsta de mici nu vorbesc”(1328)


Senatorul Christian Gigi Chiru a participat, astăzi, la o emisiune în platoul Realitatea TV. Au fost mai multe teme dezbătute, de la terenul agricol cumpărat de fiica președintelui Băsescu, în Călărași, până la cazul lui Elan Schwartzenberg, care ar fi vrut să îl întâlnească pe același președinte Băsescu, în Israel.

Dacă în primul caz senatorul constănțean a avut intervenții competente (a spus, de exemplu, că el este parlamentar dar nu înțelege scopul acestei comisii), în ceea ce privește subiectul Schwartzenberg și-a declinat competențele.

Gigi Chiru a avut parte și de un moment pe care cu siguranță nu și-l dorea. La un moment dat, în emisiune a intervenit telefonic Codrin Ștefănescu, în calitate de secretar general adjunct al PSD. Vizibil iritat că a fost întrerupt de Chiru în timp ce vorbea, acesta l-a numit pe senatorul constănțean ”Chiru, vânzătorul de mici de la Constanța”.

Chiru a fost prin pe picior greșit și nu a avut replică imediat. A revenit însă în câteva secunde cu o ironie (prea) fină la adresa interlocutorului: ”Cine e domul ăsta? Mi-e greu să-l ascult”. Codrin Ștefănescu a intervenit însă prompt și brutal: ”Eu cu vânzătorul de mici care mă tot întrerupe nu vorbesc”, a conchis PSD-istul.

Chiru a cerut din priviri ajutorul moderatoarei, care a cerut, la rândul ei, păstrarea unui limbaj civilizat. ”De ce îl ascult pe omul ăsta?”, și-a încheiat Chiru retoric apărarea.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri