Chiru îl face mincinos pe Palaz(787)


Partidul Democrat Liberal Constanța informează că, în cursul zilei de ieri a apărut un comunicat de presă prin care Mișcarea Populară nu a făcut altceva decât să dezinformeze, afirmând că un număr de membri a plecat din PDL.


”Ȋn prag de sărbători, Mișcarea Populară continuă acțiunea de atacuri la adresa PDL, iar astfel de practici nu fac altceva decât să arate slăbiciunea acestei grupări și, în același timp, propriile limite politice. Este trist că, în acest joc de dezinformare, „populiștii” acestei grupări folosesc numele președintelui Traian Băsescu și îi ruinează credibilitatea. Este un gest pe care membrii PDL nu îl pot tolera, pentru că este jignitor, mai ales că sub steagul PDL s-au purtat victorii importante pentru președintele României.
Totodată, se evidențiază că cei de la Mișcarea Populară nu au niciun fel de respect față de valorile dreptei și mai ales față de demnitatea umană. Să folosești identitatea anumitor persoane, făcând fotografii unor oameni oarecare și afirmând că aceștia sunt cei care au plecat din PDL, este dezonorant și jignitor, astfel, Mișcarea Populară dovedind lipsă de viziune politică. De asemenea, este trist că numele președintelui este asociat cu astfel de gesturi lipsite de demnitate. Să lovești în PDL, declarându-te totodată de dreapta, înseamnă să nu ai respect față de valorile dreptei”, spune senatorul Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.


”Calificăm gestul celor de la Mișcarea Populară drept unul pueril, mai ales când te lauzi mințind, iar astfel de acțiuni sunt ale vremurilor apuse şi nu au ce căuta în politica românească de astăzi”, a conchis Chiru.

  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri