Mișcarea Populară Constanța are noi ”MEMBRII” și o virgulă rebelă

Mișcarea Populară Constanța are noi ”MEMBRII” și o virgulă rebelă(1047)


Partidul Mișcarea Populară Constanța a anunțat cooptarea a nouă noi membri.

În ciuda evenimentului important, responsabilii de comunicare ai PMP nu au reușit să scrie corect cuvântul ”membri”. Probabil din entuziasmul noilor achiziții politice, s-au lăsat luați de val și au adăugat, cu de la sine putere, încă un ”i”, încălcând regulile gramaticii.

Nu este singura eroare a comunicatului. ”Astazi 29.12.2013, un numar de 52 de membrii PDL reprezentand organizatii ale sectiilor de votare, au hotarat sa urmeze principiile...”. Domnii/doamnele de la PMP au plusat și aici, de data aceasta cu o virgulă care nu își avea rostul, între subiect și predicat. Ar mai fi existat soluția introducerii unei virgule după ”PDL”, dar probabil că PMP-iștii și-au spus că după PDL urmează potopul, nu virgula...

Surpriză: erorile nu se termină aici. Într-un citat din președintele Claudiu Palaz, revine forma greșită ”membrii”, în loc de ”membri”: ”Le multumesc noilor membrii ca au incredere in mine si imi doresc ca in acest fel sa reusim impreuna sa schimbam politic lucrurile la nivelul judetului Constanta”. Da, am redat exact, comunicatul de presă este scris fără diacritice.

Dincolo de aceste scăpări ale emoționatului birou de presă al PMP Constanța, știrea este de luat în seamă: (încă) 52 de membri PDL Constanța au trecut la Mișcarea Populară.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri