Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

”Foc de artificii” - acțiuni de sezon ale polițiștilor(839)


În baza planului „FOC DE ARTIFICII” de la nivelul IGPR, polițiștii SAESP din cadrul IPJ Constanța au derulat, în ultima perioadă, mai multe acțiuni specifice și au efectuat o percheziție la sediul unei societați comerciale din Constanța, unde au fost găsite peste 2500 de kg. de produse pirotehnice pentru care au fost prezentate documentele de proveniență, dar spațiul de depozitare ne era autorizat conform prevederilor legale.


Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost ridicată și depozitată conform legii, administratorul firmei fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de depozitare de articole pirotehnice, efectuată fără drept.

De asemenea, astăzi, polițiștii din cadrul SAESP, efectuând mai multe verificări la o societate comercială din Brăila, cu două puncte de lucru în Constanța în diferite centre comerciale, au identificat peste 500 de kg. de produse pirotehnice din categoria a II-a, interzise a fi comercializate. Astfel, polițiștii au confiscat întreaga cantitate de artificii și i-au întocmit administratorului societății dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deţinerea și punere la vânzare de materii explozive, fără drept.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri