Echipele Confort Urban intervin în diferite zone ale municipiului

Echipele Confort Urban intervin în diferite zone ale municipiului(72)


Echipele Confort Urban continuă săptămâna aceasta lucrările edilitare din cartierele municipiului Constanța, menite să aducă o îmbunătățire semnificativă a infrastructurii urbane.

Pe str. I.L.Caragiale, pe tronsonul cuprins între Bd. Al. Lăpușneanu și str. I. Ghe. Duca, trotuarele sunt decapate și se înlocuiesc bordurile.

Între timp, continuă reabilitarea Parcului Tăbăcărie. Rând pe rând, toate aleile parcului vor fi asfaltate, iar în același timp vor fi montate borduri și pavele moderne.

Lucrările de reabilitare a trotuarelor continuă și în cartierul Palas. Pe str. Moților se montează borduri noi și se asfaltează trotuarele, iar pe str. Palas, suprafețele pietonale sunt reamenajate prin montarea de borduri noi. Tot astăzi are loc desfacerea trotuarelor din dale.

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru frezarea carosabilului pe str. Alexandru cel Bun, unde se demontează totodată bordurile.

Facem apel la constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, astfel încât lucrările să nu fie îngreunate.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

 

 

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri