GEORGE ANDREI POPESCU lansează un apel către ecologiști: „Nu dați VERDELE pe ROȘU!”

GEORGE ANDREI POPESCU lansează un apel către ecologiști: „Nu dați VERDELE pe ROȘU!”(633)


„Dragii mei,

Pe parcursul acestui an, am declinat mai multe oferte venite de la partide mai mari și mai mici, fie de a mă înscrie și de a candida pe un loc eligibil de consilier local, fie de a primi susținere politică în calitate de independent.

Am refuzat din start orice înregimentare chiar dacă, repet, din toamna acestui an aș fi devenit consilierul local al partidului x. Fără nici o rezervă și fără niciun regret, am ales să îmi conserv independența față de sistemul politic.
Am acceptat o singură susținere, cea a Partidului Verde, știind foarte bine că aceasta este singura formațiune politică ecologistă cu pedegree european, care nu a făcut blaturi și compromisuri la nivel local.

Văd astăzi că fratele vitreg al Verzilor, Partidul Ecologist Român, se înroșește, atât la propriu, cât și la figurat. Sub privirile consternate ale membrilor, dar și ale tuturor celor care mai cred în moralitate și verticalitate în politică, PER înfăptuiește cel mai descalificant și PERfid gest care se poate petrece într-o competiție electorală: retragerea candidatului pentru funcția de primar și susținerea altuia, în cazul nostru, pe cel al PSD.

Astăzi, dacă aș fi membru al PER, fie aș cere socoteală conducerii pentru această trădare de cea mai joasă speță, fie mi-aș reorienta opțiunea către cel mai apropiat candidat și partid de pe scena politică.

Așadar, dragi ecologiști, în calitate de candidat independent la funcția de primar al municipiului Constanța susținut de Partidul Verde, respectiv de consilier local, vă invit pe toți alături de noi.

Vă îndemn să nu dați verdele pe roșu, ci vă invit să traversăm, împreună, pe singurul Verde european aceste ultime zile de campanie și, mai ales, ziua de 9 iunie.

Pentru un oraș independent, Verde, fără interese!

Votați poziția 13!”, a transmis Andrei Popescu, candidat independent la Primăria Constanța

 

– Comandat de Popescu George-Andrei, candidat independent

– Executat de SC PRO TIME TV SRL – Site - www.timpul.info

– CUI mandatar financiar : 24240771
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri