Accident de muncă în portul Constanța(695)


Astăzi, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi telefonic prin Apel Unic de Urgenţă 112 despre faptul că în incinta unei societăţi ( Port Constanţa) a avut loc un accident de muncă.
Echipa operativă constituită la nivelul Serviciului s-a deplasat de urgenţă la fața locului, ocazie cu care a constatat că doi electricieni, angajaţi ai societăţii, în timp ce îşi desfăşurau activitatea la un tablou electric al unui pod rulant amplasat în dana 65 a Portului Constanţa, platforma metalică pe care se aflau a cedat din cauze necunoscute, aceştia căzând de la o înălţime de 7 metri.
Au fost transportaţi cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, rămânând internaţi pentru investigații medicale de specialitate.
Cercetările sunt continuate de către reprezentanţi din cadrul I.T.M. Constanța şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri