În sfârșit, Radu Mazăre respiră aerul libertății!

În sfârșit, Radu Mazăre respiră aerul libertății!(229)


Tribunalul Ilfov a decis, luni, să admită contestaţia lui Radu Mazăre la decizia Judecătoriei Sectorului 4, care îi respinsese cererea de eliberare condiţionată și să dispună eliberarea sa de îndată.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Reamintim că Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea fostului primar al Constanței de eliberare condiţionată pe 17 aprilie, iar contestaţia sa fost promptă.

Radu Mazăre executa o pedeapsă de 9 ani de închisoare, rezultat al contopirii a două pedepse definitive: una de nouă ani de închisoare pentru retrocedări ilegale de terenuri și alta de cinci ani de închisoare în dosarul Polaris.

Fostul primar al Constanței se află în penitenciar din mai 2019 și a executat cinci din cei nouă ani la care a fost condamnat. 

La aflarea veștii, fiul său, Răducu Ștefan Mazăre a declarat: „Am primit vestea cu foarte mult entuziasm şi nu îmi vine să cred că în sfârşit s-a terminat un capitol urât din familia noastră. Îmi tremură picioarele de emoţii şi abia aştept să-l văd.

În lumina noilor evenimente care au fost făcute publice, nu ştii la ce să te aştepţi şi am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări nici pozitive, nici negative, că nu te poţi ghida după nimic.

Dacă ar fi să te ghidezi după dreptate, sigur că nu se mai ajungea aici.

Pot să vă spun că are pătrăţele, face şpagatul, face două ore de sport în fiecare zi, a făcut şi mai mulţi muşchi decât avea.

E o decizie pe care nu am plănuit că o să apară, a fost cu totul neaşteptat”

 

La ieșirea din penitenciar, Radu Mazăre a declarat: „Nu mă mai interesează viața politică! Mă voi ocupa de familie, mai ales că soția mea, Roxana, așteaptă un bebeluș, peste 5 luni!”

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri