Evdochia Aelenei:  „Năvodari vreau să devină orașul unde soarele sărută marea, și nu ca acum, betoanele...”

Evdochia Aelenei: „Năvodari vreau să devină orașul unde soarele sărută marea, și nu ca acum, betoanele...”(527)


Sâmbătă, 11 mai 2024, orele 15.00, în Parcul Central din Năvodari, a avut loc lansarea oficială a candidaturii la Primăria Năvodari a doamnei senator AUR Evdochia Aelenei. Pe scenă au fost prezenți coordonatorul Organizației Județene AUR și candidat la președinția Consiliului Județean dr. Mohammad Murad, echipa AUR pentru Consiliul Local Năvodari și deputatul AUR Dănuț Aelenei.

 

Într-o atmosferă de sărbătoare,în fața unei asistențe numeroase, flancate de mașinuțele colate cu „LEUL MURAD” printre steaguri, pancarte și baloane galbene ca AUR-ul, Evdochia Aelenei a avut un discurs emoționant, prin care și-a expus proiectele pe care dorește să le implementeze în oraș: curățenia, educația, îmbunătățirea sistemului medical, siguranța cetățeanului și în mod deosebit, reglementările urbanistice, astfel încât „Năvodari vreau să devină orașul unde soarele sărută marea, și nu ca acum, betoanele. ..Voi face înzecit ca primar ceea ce am făcut ca parlamentar! Vă rog să mă puneți la treabă! Năvodăreni, încercați și cu o femeie!”

În aplauzele asistenței, senatorul Evdochia Aelenei a mai spus:
Le mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților AUR pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.
Dar mai ales, le mulțumesc tuturor năvodărenilor care au participat la această întâlnire pentru că ne sunt aproape și ne acordă încrederea lor.
Pentru ei luptăm!”

 

Mohammad Murad și-a exprimat deplina încredere în doamna Aelenei, pe care o susține necondiționat. „Din 2010 am investit mult în turism în această zonă. Alți investitori au construit mult, au câștigat bani, s-au îmbogățit, au plecat dar din păcate, orașul a rămas tot sărac...Avem nevoie de investiții, dar unele onorabile. Avem nevoie de antreprenori români...Inima mea bate românește, iar copiii mei sunt români și vor trăi și rămâne mereu aici...Dacă vreți un viitor mai luminos, o viață mai bună, alegeți candidatul AUR la primărie, Evdochia Aelenei!”

 

Vă redăm evenimentul filmat în direct:

 

 

Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor –Filiala Constanța

Executat de SC PRO TIME TV SRL – site www.timpul.info

 CUI mandatar financiar coordonator – 21240330  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri