Poliția locală a făcut o captură record de droguri

Poliția locală a făcut o captură record de droguri(113)


Pe intreaga perioadă a “minivacantei”, polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală Constanța au fost la datorie cu intreg efectivul.

Aceștia au desfășurat activități specifice pentru fluidizarea traficului, menținerea ordinii si liniștii publice, menținerea curăteniei orașului, dar si pe celelalte paliere stabilite de legislatia în vigoare pe toată raza municipiului Constanta, cât și în stațiunea Mamaia.

Cu această ocazie au fost intensificate și activitățile pe linia consumului și traficului de substanțe interzise, astfel polițistii locali din cadrul Serviciului de intervenții au depistat 12 persoane, cetățeni români și străini, ce dețineau asupra lor, atât pentru consumul propriu cât și pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive/psihotrope din categoria drogurilor de risc și mare risc, 10 pastile de diferite culori, 27 pliculețe/pachete ce conțineau o substanță sub formă de pulbere albă, 12 pliculețe/pachete ce conțineau o substanță sub formă de cristale, 2 pachete ce conțineau o materie vegetală, uscată, mărunțită, de culoare verzuie, 10 g de ciuperci, 3 g pulbere de amfetamină și cofeină, 3 g pulbere MDMA, 100 de capsule având în conținut diferite substanțe (2C-I, methoxetamine, 2C-B), 3 g pulbere de ketamina, 2 g rezina de canabis și 10 g de canabis.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Direcției generale poliția locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice, ce a fost predată, împreună cu acestea și bunurile indisponibilizate, pe baza de proces verbal, lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în aceeași perioadă a fost depistată și o persoană, cetățean străin, în timp ce deținea, în vederea comercializării, tuburi de N2O, fapt pentru care împotriva sa au fost dispuse atât măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 261/2023, cât și măsura complementară de confiscare a unui număr total de 50 tuburi N2O, având gramaje diferite.

Apreciem spriritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației in vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 ori pe adresa de e-mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

 

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri