Mohammad Murad: „Azi nu vedem un zâmbet pe fețele românilor. Singura schimbare este AUR.”

Mohammad Murad: „Azi nu vedem un zâmbet pe fețele românilor. Singura schimbare este AUR.”(526)


Astăzi, 29 aprilie a.c., în fața clădirii CJ Constanța, într-o coregrafie asemănătoare alegerilor americane, o mulțime de membri și simpatizanți AUR în minivehicule electrice, cu sigla candidatului lor, cu steaguri și pancarte, cu „LEUL MURAD”(dar precizăm, „LEU CU SUFLET”!), au precedat intrarea în sediu a lui Mohammad Murad.

Acesta a pășit încrezător în Biroul Electoral Județean pentru a depune listele cu semnături. Candidatul la funcția de președinte al CJ din partea AUR a fost insoțit și de Ovidiu Cupșa, candidat la funcția de edil al municipiului Constanța, Nicolae Vlahu, candidat la europarlamentare, Oleg Danovski Jr., Tiberiu Pleșa, simpatizanți și numeroși membri ai partidului.

„Este un nou capitol important și am multe emoții...Nu mă consider un om de succes, ci un om de valoare...
Am fost prin tot județul, și am văzut localități uitate. Mă interesează să aduc zâmbetul oamenilor și copiilor. Avem nevoie de o schimbare. Dpă 30 deani de conducere PSD si PNL, azi nu vedem un zâmbet pe fețele românilor. Singura schimbare este AUR.”
, a declarat Mohammad Murad.

Acesta a mai precizat că pe primul loc pe lista de candidați este senatorul constănțean Cristian Mateescu.

La întrebarea dacă este gata sondajul comandat săptămâna tracută, Murad a raspuns: „Sondajul nu este încă gata, dar din datele preliminare, eu și Florin Mitroi suntem în frunte, la o diferență de 4 procente.”

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri