Primarul şi consilierii din Cumpăna oferă cadouri copiilor şi pensionarilor din comună(1060)


Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna desfăşoară începând de astăzi până pe 24 decembrie, o serie de manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă.
Potrivit primarului Mariana Gâju, în aşteptarea lui Moş Crăciun, preşcolarii şi elevii comunei Cumpăna vor organiza spectacole, în cadrul Casei de Cultură din localitate.

Campania de sărbători a debutat astăzi la ora 9.00, iar mâine, 17 decembrie, campania este programată să se desfăşoare în intervalul orar 8.00 - 17.00. De asemenea, tot mâine, începând cu ora 12.00, administraţia publică locală a comunei Cumpăna va acorda pachete conţinând produse alimentare (zahăr, ulei, făină, paste făinoase, mălai, cozonaci) unui număr de 500 de familii de bătrâni din localitate, cu pensii de până la 450 de lei.

Edilul din Cumpăna a mai precizat că, în cele patru zile de campanie dedicate şcolarilor şi preşcolarilor vor fi împărţite daruri tuturor celor 1.800 de copii din cadrul celor două grădiniţe şi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu.

De asemenea, în perioada 20 - 24 decembrie 2013, administraţia publică locală, prin consilierii locali şi reprezentanţi ai Asociaţiei de Voluntari Cumpăna Tinerilor vor oferi tuturor celor 4.500 de gospodării din localitate, mici simboluri de Crăciun constând în felicitări şi calendare.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri