La Mamaia, a fost inaugurat Centrul pentru fizioterapie și recuperare, o adevărată oază de sănătate și binefacere

La Mamaia, a fost inaugurat Centrul pentru fizioterapie și recuperare, o adevărată oază de sănătate și binefacere(159)


Astăzi, în Mamaia, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a participat la inaugurarea unui centru dedicat sănătății și frumuseții, un proiect ce va schimba viețile locuitorilor și turiștilor din regiune. În opinia sa, cele mai bune investiții sunt cele în sănătate și wellness, constituind o realizare de excepție pentru județul Constanța și pentru toți cei ce aspiră la un stil de viață sănătos și echilibrat.

 

Investițiile în sănătate și wellness sunt fundamentale pentru dezvoltarea unei comunități și pentru promovarea unui stil de viață sănătos. Astăzi am fost martor la inaugurarea, în stațiunea Mamaia, a unui centru pentru fizioterapie, recuperare și modelare corporală, un proiect care va aduce beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea locuitorilor și turiștilor din regiunea noastră.

Felicit echipa din spatele acestei inițiative private, pentru viziunea și pentru efortul depus în realizarea acestui proiect de excepție.

Este un câștig valoros pentru întreaga comunitate din județul Constanța și sunt convins că va deveni un punct de referință pentru cei ce își doresc să își îmbunătățească sănătatea și să se relaxeze într-un mediu prielnic.”, a transmis Mihai Lupu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri