Pe cine și de ce cercetează polițiștii(585)


La data 15.12.2013, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au identificat un suspect în cazul tâlhăriei comise la data de 16.11.2013 asupra unei femei de 93 ani din satul Grădina. Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa persoanei suspecte, D. Cornelia-Daniela din Grădina. În urma acestei activităţi, femeia a fost condusă la sediul poliţiei, iar la finalul audierilor procurorul de caz a dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore, urmând ca la data de 16.12.2013, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Secţia 2 cercetează în stare de libertate pe F. Maria-Isabela de 19 ani din Năvodari, care a sustras mai multe obiecte de îmbrăcăminte dintr-un complex comercial de pe raza secţiei.

Poliţia Mamaia cercetează în stare de libertate pe V. Gelu de 44 ani din Galaţi, care a sustras dintr-un hotel din staţiune mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 1.000 lei a fost recuperat integral.

Poliţia Medgidia cercetează în stare de libertate pe I. Elvir de 23 ani din Cobadin, care a condus un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat).

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri