Ce spune deputatul Dănuț Culețu după un an de mandat

Ce spune deputatul Dănuț Culețu după un an de mandat(1266)


Deputatul Dănuţ Culeţu s-a declarat, într-o conferinţă de presă, profund nemulţumit de primul an de parlamentar. Culeţu şi-a prezentat bilanţul primului an de activitate în Parlamentul României şi a susţinut că săptămâna viitoare vor fi reluate discuţiile privind coagularea dreptei la nivel local.

„Pentru fiecare dintre noi, cei aleşi şi validaţi ca parlamentari în decembrie 2012 se încheie întâiul an din mandatul 2012-2016. Este un moment al bilanţului şi al perspectivei. În acest prim an am formulat 26 de întrebări şi interpelări adresate membrilor Guvernului. Am iniţiat şi susţinut, alături de membrii grupului parlamentar al PDL, nouă moţiuni simple. Totodată, am elaborat şi înregistrat 27 de propuneri legislative în diferite domenii şi am susţinut şapte declaraţii politice care au vizat probleme sensibile ale României, în speranţa că atât autorităţile centrale cât şi cele locale vor ţine cont de interesele naţionale”, a declarat deputatul Dănuţ Culeţu.

Cu toate că a avut o activitate bogată, deputatul Dănuț Culețu spune că nu este mulțumit deoarece, de multe ori, a întâmpinat piedici din partea celor care se află la guvernare.

„Nu pot să spun că sunt mulţumit la trecerea unui an de mandat. Este un mare impact, mai ales atunci când vii dintr-un domeniu unde există realizări şi satisfacţii în urma muncii tale. De multe ori, inițiativele nu sunt sortite unui demers favorabil, ceea ce este delicat. Este relația între putere și opozitie care suferă de exclusivism, deci cei care ajung la putere consideră că tot ce vine de la opoziție trebuie retractat, inclusiv legile, unele dintre ele fiind chiar bune. Este dezolant să vezi că nu există interes din partea unora care se află la putere, numai şi numai pentru că cei care fac anumite propuneri fac parte din opoziţie”, a mai adăugat deputatul Dănuţ Culeţu.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri