Ion Stelian: „Ceea ce n-au înțeles politicienii partidelor vechi, corupte și prăfuite este că fără constănțeni nu există Constanța.”

Ion Stelian: „Ceea ce n-au înțeles politicienii partidelor vechi, corupte și prăfuite este că fără constănțeni nu există Constanța.”(651)


Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Constanța Ion Stelian continuă întâlnirile sale cu cetățenii urbei. Pe pagina sa de socializare deputatul USR transmite un mesaj constănțenilor:

„Le mulțumesc tuturor constănțenilor care, zi de zi, ne acordă câteva minute din timpul lor pentru a discuta cu noi, pentru a ne da ocazia să le spunem de ce este nevoie de o schimbare, de ce, pentru noi, Constanța contează!
Nu mă prezint în fața oamenilor cu minciuni, cu promisiuni electorale fanteziste și inventate pe loc, nu cumpăr toată marfa unei bătrâne amărâte din piață pentru că așa "dă bine" în fața camerei... Mă prezint așa cum am făcut-o mereu: cu onestitate și cu dorința de a-i asculta.

Asta voi face și după 9 iunie, când vom câștiga această luptă pe care o ducem pentru un viitor mai bun al orașului nostru. Voi face ceea ce niciun primar al acestui oraș nu a făcut până acum - îi voi asculta pe constănțeni, mă voi consulta cu ei, pentru că EI plătesc taxe și impozite. Ceea ce n-au înțeles politicienii partidelor vechi, corupte și prăfuite este că fără constănțeni nu există Constanța.”

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri