4 aprilie, Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân. Adoptă un cățel!

4 aprilie, Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân. Adoptă un cățel!(92)


Ajutorul poate fi oferit de fiecare dintre noi. Vă invităm să marcăm împreună ziua de astăzi prin adoptarea unui cățel de la Adăpostul public de animale abandonate Constanța. Nu uitați că în acest moment sunt aproximativ 400 de căței care au nevoie de o familie!

 

Adopția este un act gratuit și altruist care salvează vieți. Vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați efortului nostru și să contribuiți la bunăstarea acestor căței, oferindu-le șansa unei vieți fericite într-o familie iubitoare și responsabile.

 

Vă așteptăm cu brațele deschise la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11. Aici, veți putea întâlni cățeii adorabili și jucăuși pe care îi puteți adopta după completarea formalităților, inclusiv semnarea unui contract de adopție.

 

Toți cățeii sunt disponibili pentru adopție numai după ce au fost consultați de medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

 

Programul adăpostului este următorul: luni, marți, miercuri și vineri între orele 10:00 și 14:00, joi între orele 09:30 și 17:30. Adăpostul este închis în weekend pentru public, dar se asigură permanența pentru îngrjijirea de specialitate a cățeilor găzuiți de municipalitate.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0733045213.

 

Numai împreună putem face o diferență în viețile acestor căței! Contribuiți și dumneavoastră la bunăstarea acestor suflete nevinovate!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri