Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Ziua Poliției Române – 200 de ani de istorie și tradiție

Ziua Poliției Române – 200 de ani de istorie și tradiție(134)


An de an, la 25 martie, când este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, Poliția Română îmbracă haine festive.
Această instituție are un rol fundamental în greaua și nobila misiune pe care o desfășoară în menținerea unui climat propice conviețuirii în deplină siguranță, ce este fundamental pentru bunul mers al societății.

Într-o perioadă în care societatea are nevoie de modele de urmat şi de exemple pozitive, puterea exemplului personal este cea mai grăitoare şi cântăreşte mai mult decât orice comparaţie.

 

„Dragi polițiști, fiți vigilenți, fiți onești și demni slujitori ai dreptății, corectitudinii și transparenței, fiți un exemplu de conduită, responsabilitate și curaj și, în egală măsură, protejați-i pe cei care au nevoie de sprijin!
Vă mulțumim pentru toate sacrificiile pe care le faceți, pentru profesionalismul și operativitatea de care dați dovadă în soluționarea problemelor, iar simbolul Bunei Vestiri care se regăsește pe drapelul Poliției Române să vă fie călăuză în serviciul public.
Vă transmitem cu onoare și deosebită considerație, cele mai bune gânduri de sănătate, bunăstare, mulțumiri și să aveți parte de cele mai bune rezultate în carieră și împliniri personale.
La mulți ani!
” a transmis Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri