Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța: ”Aderarea la PSD a primarului din Castelu, Nicolae Anghel, este un câștig și o onoare pentru organizația noastră.”

Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța: ”Aderarea la PSD a primarului din Castelu, Nicolae Anghel, este un câștig și o onoare pentru organizația noastră.”(2497)


Vineri seara, la primăria din Castelu, edilul Nicolae Anghel și întreaga sa echipă și-au anunțat oficial adeziunea la Organizația Județeană a PSD Constanța. Au fost prezenți mai mulți membri marcanți ai social democraților constănțeni, în frunte cu Felix Stroe: „Pe primarul din Castelu îl știu demult și ne leagă o prietenie veche. Aderarea la PSD a primarului din Castelu Nicolae Anghel este un câștig și o onoare pentru organizația noastră. Aceasta este o familie frumoasă, serioasă și consecventă...Voi fi alături de el, pentru că problemele comunității din Castelu sunt și ale mele. Niki este un om valoros pe care l-am „curtat” încă din 1 martie, dar...s-a lăsat greu.”, a declarat Stroe.

 

„Am făcut acest pas împreună cu echipa mea, care m-a ajutat mereu și care acum va deveni mai puternică cu sprijinul PSD...Împreună am terminat 9 proiecte cu bani europeni, primul încă din 2003 pe SAPARD, iar acum avem în derulare încă 7 proiecte prin PNNR, dintre care 3 sunt în stadiu avansat: 2 școli și CAV din comuna noastră.”, a declarat Nicolae Anghel.

Întrebat de ce nu a făcut acest pas către PNL, el a răspuns: „La sfârșitul anilor '90, PNL a fost in CDR, prin 2003 cu Alianța Civică, în 2012 cu USL-ul, și ce au făcut? La Constanța, 30% din PNL provin din PDL și 70% nu se pricep la politică.”

 

La rândul său, viceprimarul Antoneta Prodan și-a anunțat sprijinul necondiționat pentru actualul edil și echipa sa: „Să rămânem împreună este progresul, dar să lucrăm în aceeași echipă este succesul.”

La eveniment a participat și vicepreședinta Organizației Județene de Femei PSD Constanța, Violeta Strugariu, căreia președintele PSD i-a promis sprijinul pentru candidatura la primăria Poarta Albă. „Domna Strugariu a făcut foarte multe lucruri bune în localitate, dar lupta va fi grea, cu un adversar politic puternic.”

 

Mai multe detalii, declarații și interviuri puteți urmări pe pagina de socializare a postului TV Timpul de Constanța, emisiunea TEMPORA.

https://www.facebook.com/timpul1876/posts/882986093844651

https://www.facebook.com/timpul1876/posts/883556597120934

https://www.facebook.com/timpul1876/videos/941879567199272

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri