STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS LA VÂRSTA A TREIA

STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS LA VÂRSTA A TREIA(141)


Preocuparea pentru sănătate trebuie să fie o constantă de-a lungul vieții. La vârsta a treia, oamenii se confruntă cu multiple pierderi, mai ales la nivelul stării de sănătate - fizică, psihică, emoțională.

Vârstnicii trebuie să fie informați cu privire la resursele pe care le pot accesa, astfel încât să beneficieze de o sănătate optimă.

Ieri, rezidenților Căminului pentru persoane vârstnice din Constanța li s-au prezentat câteva metode simple pe care au fost încurajați să le aplice, astfel încât să-și monitorizarea starea de sănătate, să rămână activi din punct de vedere fizic, intelectual și social.

Acestora li s-au prezentat beneficiile aplicării unui stil de viață sănătos și li s-a oferit încă o dată posibilitatea prezentării experiențelor personale și a problemelor cu care se confruntă.

Fiecare participant la activitatea de ieri a vorbit despre metodele și trucurile aplicate pentru a se bucura de o sănătate de fier. Mai multă mișcare, mai puține dulciuri, plimbări lungi, un somn odihnitor - sunt doar câteva dintre secretele dezvăluite de seniori.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri